A változáshoz idő kell.

#jobbleszek

Vasárnapi tekergetés

tizedik_poszt_bevezeto.jpg

A heti két edzés mellé szerettem volna beiktatni plusz egy napot, amikor csak biciklizek, hogy legyen akkor is valami mozgás. Szoktatom magam ahhoz, hogy hetente három alkalommal kell megszakítanom magam, nem csak kétszer. Szombaton nagyon ramaty volt az idő, egész nap esett és fújt a szél, így vasárnap pattantam kerékpárra és nyakamba vettem a várost.

Félre mindenki, itt az új Armstrong

Céllal mentem, elfogyott az alapanyagom az ebédhez, így szereznem kellett. Az egyik barátom a Tesco Hipermarket-ben dolgozik az egyik üzletben, 9-re jár, így elkisértem őt még nyitás előtt. Szerencsére lehet végig bicikliúton menni a Tesco felé, ami azért sokkal bíztatóbb, mintha az autók között kellett volna szlalomozni. Viszonylag gyorsan odaértünk, így volt idő megvenni a szükséges cuccokat és még egy kis mókázás is belefért. Sajnos nem ehetek Oreót, de amikor megláttam ezt a hatalmas műanyag darabot, nem tudtam ellenállni. :D

tizedik_poszt_02.jpg

A ~16 km bicótúra után nem volt őszinte a mosolyom. 

A kis kitérő után mentem tovább Ménfőcsanakra, ahol ugyancsak barátaimmal találkoztam, ott eltöltöttem kis időt, majd elindultam hazafelé. A természet kibabrált velem, mert valamiért a szél végig szembe fújt. Sajnos nem vagyok annyira áramvonalas, hogy ez ne okozzon gondot, szóval elég nehéz volt hazafelé tekernem. De nem törődtem semmivel, csak mentem kitartóan. Kb. két évvel ezelőtt tettem meg ekkora távot egy nap, azóta semmi nem volt, úgyhogy viszonylag jónak számít ez a mai teljesítmény. Kiváltképp, ha emlékeztek a legelső idei bicikli utamra, ami az edzőterembe vezetett a maga 2,4 km-es távjával. 

Színes táplálkozás

Miután hazaértem, el kellett készítenem az ebédet. Már jó éhes voltam, mert reggel csak a maréknyi zab és a maréknyi víz volt minden ennivalóm. Megcsináltam a szokásos csirke-zöldség kombót két napra előre, aztán meg is ettem gyorsan 100g zöldséget és 150g csirkemellet. 

tizedik_poszt_03.jpgKicsit olyan, mintha a simpson családból való lenne.

A csirkén és a zöldségen nagyon nem tudok változtatni, de megmondom őszintén, nem is nagyon van rá szükség. A fűszerezést szoktam (így három hét alatt) kicsit variálni, hogy ne legyen egyforma. Mindenesetre nem eszem rossz kajákat. Sőt! Igen is finomakat eszem. Az elmúlt három hétben nem éheztem, mindig megfelelő mennyiségű és jó táplálékot viszek be a szervezetembe. Az a fránya cukor hiányzik, de azt is kezdem megszokni lassan. Kezdem teljesen megszokni ezt az új életmódot.

 

Hirdetés

süti beállítások módosítása