A változáshoz idő kell.

#jobbleszek

+- 50 kg - az első mérföldkő

huszonnegyedik_poszt_bevezeto.jpg

Sosem gondoltam volna, hogy a baloldali képet valaha is megmutatom valakinek, de múlthéten voltam méretszkedni (köszönöm a segítséget, Zsófi!) és hivatalosan is megvan az 50 kg fogyás, ezért iderakom összehasonlításként. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen rossz ránéznem arra a képre, de mégis rengeteg erővel tölt el, és sosem fogom elfelejteni, hogy honnan indultam és miért is kezdtem el ezt az egész életmódváltást. Középen az első edzésem napjáról láthattok képet, gyakorlatilag kilógott a hasam egy olyan pólóból, ami 4XL méretű. Sajnos már csak zavar az edzésben és a sima hétköznapokban is, szóval vennem kellett új ruhákat.

Hello konfekció méret

Sajnos (vagy nem sajnos) egyre zavaróbb azokban a ruhákban lennem, amik egykoron már alig jöttek rám. Mindenki örül neki, sőt én vagyok a legboldogabb, hogy egyre kisebb vagyok és fogyok ki a ruháimból, de sajnos sokan nem tudják mennyire kellemetlen dolog is ez egyben. Most nem panaszkodni szeretnék, de némelyik ruhám úgy néz ki rajtam, mintha valami csöves lennék. A legtöbb pólóm hálóingként is funkcionál most már, a kabátom ha nem zipzározom össze, akkor lecsúszik rólam teljesen, az övemen nemrég lyukasztottam már másodszor, de a nadrágom is csúszik le folyamatosan. Legalább annyit igazgatom magamon a ruháimat most, mint akkor, amikor azért igazgattam, mert kilógott a hasam a pólóból, vagy kint volt a hátsóm a gatyámból, vagy nem tudtam behúzni a zipzárt a pulcsimon vagy a kabátomon. Múlt héten egy edzés alkalmával a pólóm beakadt az evezőgép ülésébe, hengerezés közben mindig feltekerednek a ruháim, elakadok kilincsekben, szóval zavaró és néha már veszélyes is.

huszonnegyedik_poszt_02.jpg

Ezek ellen a problémák ellen csak egy dolgot tudok tenni: vennem kell új ruhákat. Mivel folyamatosan változik a testem, nem nagyon szerettem volna vásárolgatni még, mert egy-két hónap múlva lehet már nem lesz jó, annyi pénzem meg sosem lesz, hogy minden hónapban újat vegyek :D Első sorban melegítőre volt szükségem, mert egyre hűvösebbek a reggelek és ameddig lehet biciklivel szeretnék edzeni járni. Körülnéztem az interneten és a közeli plázában találtam egy Sportfactory nevű helyet. Neten azt írták, hogy itt XXXL méretű melegítők is vannak, így arra gondoltam, hogy akkor az hátha jó már rám is. Múltkor próbáltam XXL-es pólót, de a méretezések eltérőek lehetnek üzletenként, meg márkánként meg mindenhogyan, ezért nagyon izgultam. Szerencsére volt kísérőm (köszi Saci!), aki igyekezett tartani bennem a lelket, végülis azzal, hogy megpróbálom nem veszíthetek semmit.

A puding próbája..

Bementünk hát a boltba (üzletbe pestiesen), megkérdeztem az eladó nénit, hogy hatalmas melegítőjük van e. Mondta, hogy sajnos elfogyott az összes, de XXL még van, de nem hiszi, hogy az jó lesz rám. Mondtam neki, hogy azért megpróbálnám, hátha. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, tökéletesen jó lett rám. Felpróbáltam, csináltam pár kitörést és azonnal meg is vettem ezt a melegítő együttest, a néni meg csak nézett, hogy nahát, mégiscsak jó. Nagyon féltem, hogy csalódni fogok és túl kicsi lesz, vagy szorítani fog mindenhol, de szerencsére nem így lett. El sem tudom mondani, hogy mennyire örültem ennek a vásárlásnak.

huszonnegyedik_poszt_03.jpg

A következő edzésen fel is avattam, tökéletesen szuperált.

A plázás sikeremen felbuzdulva a hétvégén Budapesten jártam és ott is vettem két pólót és egy pulóvert, ami igazán jó vásárnak bizonyult. Emellett egész nap sétálgattunk Bence barátommal. Felmentünk a várba, megnéztük a nagyobb tereket és természetesen ettünk is. :D Sajnos nem tudtam úgy tartani a diétát, ahogy hétköznap szoktam, de igyekeztem egészségeset enni. 

huszonnegyedik_poszt_04.jpg

A menü "csirke supreme grill zöldségekkel és mango salátával" volt és látszik az új pulóverben, hogy van már vállam. 

Az egész napot sokkal könnyebben átvészeltem, meg sem kottyant ez a rengeteg lépés. Mielőtt nekiálltam edzeni és diétázni kb. 500-at alig tudtam lépni... amíg a munkahelyemre beértem elfáradtam mindig, levert a víz és kapkodtam a levegő után. Klasszisokkal jobb most a helyzet, alig várom már, hogy milyen számomra új dolgokra leszek képes hamarosan!

Hirdetés

süti beállítások módosítása