+- 50

2017. október 11. 20:55 - szkrs

huszonnegyedik_poszt_bevezeto.jpg

Sosem gondoltam volna, hogy a baloldali képet valaha is megmutatom valakinek, de múlthéten voltam méretszkedni (köszönöm a segítséget, Zsófi!) és hivatalosan is megvan az 50 kg fogyás, ezért iderakom összehasonlításként. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen rossz ránéznem arra a képre, de mégis rengeteg erővel tölt el, és sosem fogom elfelejteni, hogy honnan indultam és miért is kezdtem el ezt az egész életmódváltást. Középen az első edzésem napjáról láthattok képet, gyakorlatilag kilógott a hasam egy olyan pólóból, ami 4XL méretű. Sajnos már csak zavar az edzésben és a sima hétköznapokban is, szóval vennem kellett új ruhákat.

Tovább
4 komment

Eltelt négy hónap

2017. október 03. 01:16 - szkrs

huszonkettedik_poszt_bevezeto.jpg

Már szinte fel sem tűnik, hogy a hónapok milyen gyorsan cserélődnek. Annyira zsúfoltak a napok és a hetek, hogy pikk pakk eltelt a szeptember. Mondjuk egyáltalán nem bánom, hisz az elmúlt pár hónap volt életem eddigi legaktívabb és egyik legizgalmasabb időszaka. Nincs időm unatkozni és nem is akarok!

Tovább
1 komment

Miért lettem ekkora?

2017. október 03. 00:00 - szkrs

huszonkettedik_poszt_04.jpg

Nem őszinte a mosolyom, a bal oldalon elég durván látszik, hogy mekkora is voltam valójában, ~220 kg-osan.
Jobb oldali fotó: szami | RAW Agency

A most következő poszt rendhagyó lesz, mert nem lesz benne egy friss kép sem rólam, csak a régiek közül mutatok párat, hogy lássátok mekkora is voltam valójában. Félreértés ne essék, ennek a bejegyzésnek nem az a lényege, hogy magyarázzam a bizonyítványomat, inkább szeretném csak elmesélni azt elrettentő példaként, hogy milyen életmódot folytattam egészen 4 hónappal ezelőttig és minek köszönhetően változtattam rajta. 

Tovább
8 komment

Alakul

2017. szeptember 24. 19:22 - szkrs

huszonegyedik_poszt_bevezeto.jpg

Ahogy egyre hidegebb lesz és a nyár őszbe fordul, úgy kerülnek elő azok a ruhadarabok, amiket még télen hordtam. Nagyon vegyesek az érzelmeim, hiszen minél jobban haladok a célom felé, annál kevesebb ruhám jó rám a régebbiek közül. A fenti képeken jól látszik, hogy a pulóvert, amit egykoron (február/március környékén) viseltem, most már egyáltalán nem úgy töltöm ki, mint akkor. Úgy nézek ki benne, mint valami csöves, de kívánom, hogy ez legyen mindig a legnagyobb bajom.

Tovább
1 komment

A harmadik hónap is letelt

2017. szeptember 10. 18:25 - szkrs

huszadik_poszt_bevezeto.jpg

Először is szeretnék mindenkit megnyugtatni. Nem, nem hagytam abba az életmódváltást és a blogolást sem! Sajnos az utóbbi pár hétben elég bonyolult volt összeegyeztetnem a munkát, az edzést, a főzéseket, a boltba járást és a pihenést. Sajnos a blogra jutott a legkevesebb időm, de nem szeretném ezt sem elhanyagolni, úgyhogy megpróbálom összeszedni, hogy mi is történt velem az elmúlt 3 hétben. 

Tovább
2 komment

Eltelt két hónap

2017. augusztus 06. 00:41 - szkrs

tizenkilencedik_poszt_bevezeto.jpg

Ahogy a naptáron nézegettem a dátumokat, immáron hivatalosan is eltelt 2 hónap az első blogbejegyzésem óta, sőt még egy kicsivel több is. Ezalatt a két hónap alatt rengeteget kellett tanulnom, rengeteget kellett edzenem, rengeteget kellett főznöm. Rengeteg új embert ismertem meg, nagyon sok üzenetet kaptam és elképesztően sok, nagyjából 41.000 megtekintés lett az oldalon. Életem egyik legizgalmasabb két hónapján vagyok túl.

Tovább
1 komment

Hazatekertem!

2017. augusztus 02. 02:06 - szkrs

tizennyolcadik_poszt_bevezeto.jpg

Legutóbb tekertem a Némóval 35 km-t Győrben, többnyire sima terepen és egyáltalán nem volt megterhelő. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megpróbálnék hazatekerni. Kiváncsi voltam, hogy képes lennék e egyáltalán egy huzamban letekerni egy ekkora távot, és arra is kiváncsi voltam, hogy ha képes vagyok rá, akkor vajon mennyi idő alatt érek célba. A fenti kép lehet kicsit spojleres.

Tovább
1 komment

Egyre jobban látszik

2017. augusztus 02. 01:25 - szkrs

tizenhetedik_poszt_bevezeto.jpg

Bár nem tervezem minden nap fotózgatni magam, egy hete készítettem ezt az összehasonlító képet. (Elnézést a rendetlenségért, legközelebb összepakolok előtte. :D)  Egyre jobban érzem magam a bőrömben és ezt egyre többen látják is és szóvá is teszik. Nos a változás tényleg szembetűnő, igaz a bal oldali és a jobb oldali kép között nagyjából két és fél hét telt el. Sokkal jobb a testtartásom, egyre kisebb a hasam, a lábaim is "vékonyodtak", illetve a hátamról is megindult a felesleg elbontása. Megtanultam értékelni az ilyen apróbb örömöket is és emellett folyamatosan feszegetem a határaimat. Jobb akarok lenni saját magamnál. Jobb LESZEK saját magamnál.

Tovább
Szólj hozzá!

4 nap Olaszország!

2017. augusztus 02. 00:00 - szkrs

tizenhatodik_poszt_bevezeto.jpg

Több, mint két éve dolgozom Győr legmenőbb reklámügynökségénél, a RAW Agencynél és egy ideje már senior grafikusként segítem a cég előremenetelét. Sok megelőző tárgyalás és interneten való egyeztetés után úgy alakult, hogy stratégiai partnerek szerzése céljából Olaszországba kellett utaznom a főnökömmel, Szamival. Eleinte nagyon izgatott voltam a lehetőség miatt, sosem jártam még arra, sosem ültem még repülőn, így örömmel vállalkoztam a küldetésre. Akkor még nem gondoltam át, hogy a pizza és tészta hazájába készülök...

Tovább
Szólj hozzá!